facebook
 
Winterberg Ferienwelt

Colofon:

Winterberg Appartements und Immobilien
Bedrijfsleider: Frank Kuechler
Am Waltenberg 16 / Waltenberg Galerie
D-59955 Winterberg / Hochsauerland
Tel. +49 (0)2981 – 899 433
Fax +49 (0)2981 – 899 330
Steuernummer 309 / 5068 / 1766
Umsatzsteuer-Id.Nr. DE179858250

 

AV/Algemene Leveringsvoorwaarden (huurvoorwaarden):

 
1.
De definitieve reservering vindt plaats zodra de huurovereenkomst binnen 7 dagen wordt geretourneerd. Indien wij de overeenkomst niet tijdig ontvangen, behouden wij ons het recht voor van buitengewone opzegging.
 
2.
Wij bemiddelen het object in opdracht van de eigenaar zoals het in onze actuele brochure / op onze website wordt beschreven. Beddengoed en handdoeken en extra’s (extra personen, honden, boekingskosten, beschikbaarstelling van kinderledikanten, kinderstoelen etc.) worden gespecificeerd in rekening gebracht. Eventueel afgebeelde plattegronden zijn niet op schaal. Kleine wijzigingen met betrekking tot de grootte, inrichting en toestand van het huurobject blijven voorbehouden. Omissies in de brochure en op de website blijven voorbehouden.
 
3.
Het huurobject, de inventaris en alle gemeenschappelijke voorzieningen zoals zwembad, liften en dergelijke dienen met zorg te worden behandeld. Al het serviesgoed dient bij vertrek smetteloos schoon te zijn. Bij eventuele breuk dient het betreffende serviesgoed of glaswerk te worden vervangen. Vuilnisemmers dienen te worden geleegd. De huurder is gehouden alle tijdens zijn verblijf ontstane schade te vergoeden. De inventaris wordt door de huurder aanvaard in de staat waarin het zich bevindt. Klachten moeten binnen 24 uur bij de receptie worden gemeld. Niet gemelde schade die bij de schoonmaak aan het licht komt, wordt in rekening gebracht. Indien er een bijzondere, extra schoonmaak van het huurobject noodzakelijk blijkt, dan brengt de firma Winterberg Appartements de extra schoonmaaktijd op basis van het uurtarief dat van toepassing is in rekening. Verontreinigingen die met de gebruikelijke middelen niet verwijderd kunnen worden, worden afzonderlijk gefactureerd. Ouders zijn aansprakelijk voor hun kinderen.
 
4.
De objecten mogen ten hoogste door het in de huurovereenkomst genoemde aantal personen worden betrokken. Bij overschrijding daarvan behouden wij ons het recht voor van onmiddellijke opzegging.
 
5.
Dieren worden uitsluitend geaccepteerd na voorafgaande afspraak en tegen betaling van het daarvoor geldende tarief.
 
6.
De huurder betaalt de volledige huursom ook wanneer hij van mening is dat het appartement ondanks de beschrijving niet voldoet aan zijn verwachtingen. Aanspraken op schadevergoeding van de firma Winterberg Appartements zijn uitgesloten. Ook is zij niet aansprakelijk voor schade ten gevolge van overmacht. Aansprakelijkheid is eveneens uitgesloten voor eigendommen van de huurder die in het gehuurde appartement verloren zijn geraakt. Voor geparkeerde voertuigen op de parkeerplaatsen of in de garages van het huis aanvaarden wij in geval van schade of diefstal geen enkele aansprakelijkheid.
 
7.
Bij annulering of wijziging tot 28 dagen vóór de dag van aankomst is kostenvrij. Bij annulering of wijziging die later zijn of als u niet kost wordt 100 % van de reserveringskosten gerekend. Op onze startpagina vindt u een link "Annuleringsverzekering", waar u voor een luttel bedrag een dergelijke verzekering kunt afsluiten.
 
8.
Mondelinge afspraken over de overeenkomst dienen schriftelijk te worden bevestigd. Doorhalingen en aanvullingen van de zijde van de huurder gelden als niet geschreven en dienen schriftelijk te worden bevestigd. Mochten afzonderlijke bepalingen van de huurovereenkomst niet rechtsgeldig blijken of mocht er een tekortkoming in de overeenkomst worden vastgesteld, dan wordt de geldigheid van de overige bepalingen daardoor niet aangetast.
 
9.
De Kurtaxe [toeristenbelasting] dient bij de Kurverwaltung (beheer van kuuroord] of de receptie te worden voldaan.
 
10.
Het huurobject kan op de dag van aankomst vanaf 15.00 tot 17.30 worden betrokken en dient op de dag van vertrek voor 10.00 u te worden vrijgegeven. De volledige huurprijs moet bij aankomst vooraf worden voldaan. U kunt uitsluitend contact of met pinpas betalen (dus niet met Credit Card). De sleuteloverdracht vindt plaats aan de receptie van de firma Winterberg Appartements, Am Waltenberg 16, D-59955 Winterberg (centrum).
 
11.
Beide partijen kiezen de stad Arnsberg als domicilie in geval van een juridisch geschil.
© 2020 Design & Realisation FEDER-Software